Talentenspel

 

talentenspel-hoofd

Don’t ask what the world needs.
Rather ask what makes you come alive;
then go and do it!
For what the world needs
is people who have come alive.

Howard Thurmon

 

 

 
Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan wat er nu uit komt; dat het leven je meer te bieden heeft? Sta je misschien op een kruispunt van wegen en weet je niet welke kant je op wilt? Heb je twijfels of je wel het juiste werk doet, of ben je qua leeftijd ‘over de helft’ en sta je voor de vraag hoe je de tweede levenshelft wilt invullen?
 
Als je jezelf in een van deze vragen herkent, is het Talentenspel vermoedelijk iets voor jou. Het spel voert je spelenderwijs je eigen diepte in, op zoek naar je bezieling en passie. Je ontdekt je twaalf belangrijkste talenten en hoe je deze effectief kunt inzetten in je leven. Het helpt je bij het maken van keuzes die echt bij jou passen, bij eventuele koersveranderingen in je loopbaan en leven. Je leert belemmerende patronen te doorbreken en je neemt krachtiger de leiding over je leven. Dit alles vanuit het verlangen om meer vanuit passie en vreugde te leven en werken.
 
Ik ben in 2005 met het Talentenspel in aanraking gekomen en werd er direct door gegrepen. Ik heb de opleiding tot Talentenspelcoach bij Willem Glaudemans gevolgd – hij heeft het spel ontwikkeld. Sindsdien begeleid ik er mensen mee bij hun persoonlijke ontwikkeling in werk en leven. Dit zowel in de ‘particuliere markt’ als in bedrijven en instellingen.
 
Heb je belangstelling? Neem dan contact met me op en ik bespreek graag met je wat er allemaal mogelijk is.

 

Reacties gesloten.