Stemwerk

 

stembevrijding2Alles in het universum is trilling,
alles is klank.
Door te zingen verbinden we ons
dieper
met wie we in essentie zijn
.

 

 
Enkele jaren geleden heb ik bij Jan Kortie de tweejarige opleiding tot Stembevrijder gevolgd. Sindsdien heeft mijn werk met stem zich verder ontwikkeld. Ik heb gaandeweg ontdekt dat je met stem heel direct je eigen hier-en-nu situatie kunt ervaren en dat je door te zingen in vrije klank – dus door in klank te manifesteren wie jij bent en wat er in het moment in jou leeft – je jezelf kunt voeden in wat jou ruimte, licht en liefde verschaft. En dit niet vanuit wilskracht, maar vanuit een natuurlijke, authentieke beweging.
 
De klank van de Ziel
Samen met mijn vrouw Monique de Lange geef ik met enige regelmaat op de zaterdagmiddag ‘De klank van de ziel’ bij Via Natura in Deventer. Deze stemwerkbijeenkomsten zijn als het ware een reis in klank. Na een korte meditatie gaan we zingen, vanuit innerlijke afstemming en in vrije klank. Het ‘programma’ is wat zich in het moment als klank in jou wil manifesteren. Door je hiermee te verbinden creëer je ruimte in jezelf en kom je in dieper contact met wie je bent. En dan kun je ervaren dat er zo veel meer is, meer liefde, meer verbondenheid, meer heelheid, meer vreugde, meer……(vul maar in). De data van deze bijeenkomsten vind je in de agenda.
 
Individuele sessies
Als je een specifiek thema via stem wilt uitwerken kun je bij mij terecht voor individuele sessies stembevrijding.
 
Klankheling
Ik vind het heerlijk om met klank te werken en alles wat zich daarin wil ontspannen en openen. Ik geef sinds kort op afspraak sessies klankheling. Ik werk met verschillende instrumenten, o.a. klankschalen, tanpura, lier en natuurlijk de stem. De kosten zijn 25 euro voor een sessie van een uur. Heb je belangstelling? Neem dan even contact met mij op.
 
Mantra’s zingen 
Monique en ik zijn vorig jaar begonnen met mantra’s zingen in een kleine groep bij ons thuis in Deventer. Gewoon omdat we het fijn vinden dit samen met anderen te doen en in onze eigen omgeving. Heb je zin om met ons mee te doen? Stuur even een berichtje en je bent van harte welkom. De kosten zijn 5 euro. De data staan in de agenda op deze website.
  

Reacties gesloten.