Profiel

 

profiel

Als we echt eens zouden beseffen
hoe ongelooflijk vrij we zijn …..

Christian Zehnder
(in de film Heimatklänge)

 


Ik ben een ervaren professional op het gebied van per­soonlijke ontwikkeling in werk en leven. Ik heb jarenlang trainingen en coaching verzorgd in met name zorginstellingen, maar ook in het bedrijfsleven. Daarnaast was ik als docent en supervisor verbonden aan verschillende managementopleidingen, waaronder de Hoger Management Opleiding van Avans+ in Breda – wat later de MBA-opleiding is geworden – en de Voortgezette Opleiding Management, Organisatie en Beleid van de Transfergroep in Rotterdam.
 
Sinds 1995 heb ik een eigen praktijk als trainer en coach. Ik bied deskundige begeleiding vanuit een heldere geest en een warm hart. Het is mijn kracht om een veilige setting te bieden waarin het in­nerlijke proces van de deelnemer zich kan ontvouwen.
 
In de jaren ’60-‘70 heb ik sociologie gestudeerd in Amsterdam. Vervolgens ben ik de eerste helft van mijn loop­baan werkzaam geweest in verschillende functies op het gebied van beleidsonderzoek en -advisering in de publieke sector. Halverwege de jaren ’90 heb ik een carrière-switch gemaakt; ik wilde met mensen gaan werken in veranderingsprocessen binnen organisaties en ik heb mij stap voor stap het vak van trainer en coach eigen gemaakt. 
 
In de loop der jaren volgde ik opleidingen op uiteenlopende gebieden, zoals: (kwaliteits)management, NLP, transpersoonlijke therapie en counseling, mediation, Talentenspel en Stembevrijding. Daarnaast heb ik vele kortere cursussen en workshops gevolgd, o.a.: beleidsgericht onderzoek, adviesvaardigheden, INK-model, NLP voor trainers, onderlinge toetsing, imaginatie, Enneagram, stemexpressie, Oosterse martiale kunsten, loopbaanbegeleiding, provocatief coachen. 
  
In 2009 ben ik verhuisd van Rotterdam naar het Oosten van het land, eerst naar Zutphen en later naar Deventer. Ik woon daar nu samen met mijn vrouw Monique de Lange en haar beide kinderen in een fijn huis, dichtbij de IJssel. Sinds enkele jaren ben ik met pensioen en ik ben blij met de ruimte die dat geeft. Daarnaast wil ik graag werkzaam blijven; het werken met mensen blijft mij boeien en inspireren. Ik ervaar mijzelf als ‘onderweg’, zoals wij dat allemaal misschien wel zijn. Twee drijfveren inspireren mij op mijn pad: authenticiteit en innerlijke vrijheid.
   
Voor meer informatie over mijn achtergrond en werkervaring verwijs ik graag naar mijn profiel op LinkedIn:  klik hier.

Reacties gesloten.