Links

 

Monique de Lange
Mijn vrouw Monique heeft een therapeutische praktijk aan huis. Met haar helende gave begeleidt zij mensen in hun bewustzijnsontwikkeling. Haar website is: www.moniquedelange.nl.

 
Creavak
Mijn zus Thérèse Steenbrink organiseert elk jaar een creatieve vakantieweek op een mooie locatie in Frankrijk. Dit jaar heeft zij een prachtige plek gevonden in de buurt van Laon, even boven Parijs. Als ik haar verhalen hoor, heeft zij ook dit jaar weer een inspirerend programma van workshops en bijzondere activiteiten georganiseerd. Haar website is: www.creavak.nl.
 
 
1eff6525cedf9bf54dbdc6007946f77a_1_1Vakantiehuis in Frankrijk
Mijn neef Michiel van Leuven – ja ik blijf even in de familie – woont met zijn gezin in een 13e eeuws huis in Rosans, een typisch Frans dorpje precies op de grens tussen de Provence en de Alpen, op 40 km ten oosten van Nyons. Het is een mooi, rustig doch levendig dorpje uit de XIe eeuw met een rijke geschiedenis. In de zomermaanden, van april t/m oktober, verhuurt hij zijn huis als vakantiewoning. Een heerlijke plek om te wandelen, uitstapjes te maken naar interessante stadjes in de buurt en te genieten van het aangename leven in een rustig Frans dorpje. Hier vind je de link  naar de website.
 
 
  
Jan Kortie
Een paar jaar geleden heb ik bij Jan Kortie de 2-jarige opleiding tot Stembevrijder gevolgd. Zijn website is: www.jankortie.nl.

Reacties gesloten.