Stilte

 

dsc04933_1_1_1Stilte is een wonder

Als ik stil ben
zijn er mijn gedachten.
Als ik stil ben
hoor ik mijn adem.
Als ik stil ben
ervaar ik mijn lichaam.
Als ik stil ben
laat ik los.
  dieper en dieper
zink ik in mijzelf,
daar waar niets beweegt
en alles is.
 

Als ik stil ben….
rust ik in mijn Zelf.

 

Afgelopen zomer kwam opnieuw de vraag in mij op: wat is nu écht mijn talent? Ik bedoel hiermee niet al die dingen waar een mens goed in is; nee, het gaat mij heel specifiek om dat ene talent dat heel wezenlijk bij je hoort, waar je geen enkele moeite voor hoeft te doen omdat je dat eenvoudigweg bent. Ik ontdekte dat dat ene talent voor mij mijn innerlijke rust is. Dit is iets dat bij mij hoort als een soort natuurlijke staat van zijn.

Dit talent nu wil ik graag met andere mensen delen in de vorm van een maandelijkse stilte-bijeenkomst in een kleine groep. We zijn dan een uur in stilte en rust met onszelf en ervaren wat ons dat brengt. Ik organiseer deze bijeenkomsten de ene maand op een maandagavond van 20-21 uur en de andere maand op een donderdagochtend van 10.30-11.30 uur. De precieze data vind je in de agenda.

Spreekt dit je aan? Je bent van harte welkom! Wel graag van te voren even een mailtje sturen dat je meedoet. De kosten zijn 5 euro per keer.

Reacties gesloten.